середу, вересня 14, 2022

10 хороших новин за 13 вересня 2022 р

Вячеслав Мазуренко

👉🏻Непереможна українська армія відбила атаки лаптів-мазохістів у районах населених пунктів Зайцеве, Одрадівка, Бахмут, Бахмутське, Весела Долина, Авдіївка, Безіменне та Новогригорівка. Крилаті козаченьки завдали два удари по позиціях зверху, ракетники від себе досипали там, де не встигла авіація. 


👉🏻Наша постійна рубрика «контрнаступ на Херсонщині». Не тільки на Харківщині видбуваються дивні дива. Лапті з’їбалися зі свого форпосту під Херсоном (Киселівка) і відійшли назад у бік річки Дніпро. Як видно на супутнікових знімках, всі лаптєвози крім чотирьох звалили з позицій. Складається враження, що лапті починають розуміти – від Херсону їм скоро дістанеться тільки хер. 

Тим часом непереможна українська армія прорвала лінію оборони у районі селища Давидів Брід і перейшла річку Інгулець. Принаймні є таке відео.


👉🏻У Мелітополь, щоби вони там сильно не скучали без контрнаступу, завітала бавовна. За даними Федорова, щось гучно і красиво розйобується в районі аеропорта, де у лаптів база. Після трьох вибухів в Мелітополі, Енергодарі, Приморську, Приазов’ї та Дніпрорудному зник російський мобільний зв’язок.


👉🏻Була у лаптів така собі перша гвардійська лаптєнога танкова армія, призначена для війни з НАТО і захисту Москви. Але непереможна українська армія не знала, наскільки це потужні тактикульні лапті, тому виїбала і висушила їх як звичайних чмонь. Решту цих страдальців поспішно вивели з Харківської області. «Ймовірно, Росії знадобляться роки, щоб відновити цей потенціал», - повідомляє розвідка Великої Британії. 


👉🏻Судячи з того, як русня активізувалася у Криму і які звідти приходять новини, вони вже розуміють, що кримчани стрепенулися і чекають на звільнення, а крисіяни – на можливість з’їбати куди завгодно. Я вже неодноразово писала, що владна верхівка давно вивезла сім’ї, а пересічні крисіянці намагаються хоч за щось продати свою нелегальну нерухомість. У пабліках обурюються, що мовляв, як це мобілізація, що це значить – помирати за росію. У тих же пабліках роспропаганда робко натякає, що укропи – звірі і коли звільняють територію, влаштовують різню абізян. Кримських абізян захищатися це ніхуя не мотивує. вони хотіли велику пенсію, ковбасу по 2.20 і не вчити українську, а не вотетовотвашевсьо.

Тому «отєчєство» взяло і закрило виїзд з Криму усім, кого можна мобілізувати😂 і забирає їхніх синачєк. Ходять чутки, що курсанти Нахімки цього року випустяться достроково і одразу у м’ясорубку. Гардемаріни блять. «По волє рока так случілось» )😂


👉🏻Під Брянськом, неподалік українського кордону, партизани підірвали дві опори ліній електропередач. Поряд із пошкодженими конструкціями силовиками було виявлено підривник сповільненої дії.


👉🏻На Луганщині лапті розбігаються, не очікуючи контрнаступу. Втекли зі Старобільська, Сватового і Кремінної при тому, що непереможна українська армія туди ще навіть не заходила. Щоправда у Сватове потім повернулися, мабуть кілька унітазів забули.


👉🏻 А з цієї новини я кричу качечкою. Русня спочатку завезла на окуповану територію Харківщини вчителів, щоби викладали нашим дітям все по росіянську. А коли зйобувалися, то кинули цих інтердевачєк з мєлкамі напризволяще, ще й списки їхні в адміністраціях залишили

Позарилися курви на південний клімат і крадене житло. Ну то тепер отримають казьоноє. І треба ще якусь колонію поближче до Закарпаття, щоби не думали, що українська мова – то просто трошки неправильна російська 😊


👉🏻 У Маріуполі партизани підірвали патруль, як результат – троє лаптів відправилися на больнічку. Символічно, що патруль підірвався саме намагаючись стерти «Ї» (новий символ українського спротиву) і спіймати художників.


👉🏻 Латвія, Литва, Естонія, Польща, Чехія, Словаччина, Данія, Бельгія та Нідерланди перестали приймати в русні документи на туристичні візи. Мрію про день, коли для громадян цієї людоєдської країни закриється весь світ. І цей день наступить. Колись здавалося неможливим те, що їх взагалі кудись не пускатимуть. А тепер гидують як чумними і терплять хіба що заради бабла. Як же жалюгідно, відчувати це і все одно їздити

Переслано з ТГканала Вісник веселої русофобії

Немає коментарів: