неділю, жовтня 16, 2022

10 хороших новин 15 жовтня

 

👉🏻Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новосадове на Краматорському напрямку, Яковлівка, Берестове, Бахмут, Бахмутське та Опитне на Бахмутському напрямку, Красногорівка, Невельське, Первомайське, Мар’їнка та Побєда на Авдіївському напрямку. Крилаті козаченьки сьогодні дали дракаріса і завдали по лаптям більше 30 ударів, набивши 23 скупчення і 7 позицій зрк. Артилерія теж усіляко демонструвала, що вона вогонь і додала до порядку денного 15 вдало уражених цілей.

І ще наші любі головорізи похвалилися екзотичною дичиною: взяли у полон сімох копрокадаврів, які воювали ще у Сирії. 


👉🏻У військовій частині на Бєлгородщині троє мобілізованих таджиків постріляли 22 і поранили ще 16 лаптів. Двох стрілків вбито, один втік. Це за версією з російських телеграмів. Міноборони рф ці дані поділило на два і заявило, що вбито 11, поранено 15, стрілків було двоє (бо розуміють, що їм хуй піймати третього) і взагалі вони терористи «з однієї з країн СНД». 

Що, не з України? Шо, так теж можна було?


👉🏻В іншій частині Бєлгородщини тим часом горить нафтобаза, по якій уїбали під час обстрілу, пошкоджено один із десяти резервуарів. 


👉🏻ЄС готує санкції проти Ірану за постачання Росії дронів. Домопєділісь блять.


👉🏻У русні закінчується мікроелектроніка для озброєння, а нову їм не те що неможливо, але дуже важко виробляти, бо санкції. Так шо ремонтувати літаки, танки і прочу високоточку вже не стає чим, через що русня дуже нервує, йдеться у розсекреченому звіті Білого дому. Ба більше, вони навіть підшипники випускати не можуть, через що вже є великі проблеми з ремонтом військової техніки.


👉🏻Військову базу лаптів на аеродромі у Мелітополі вже час перейменовувати у Чорнобаївську, бо по ній прилітає, лапті її відбудовують, прилітає знов і так раз за разом. Сьогодні чотири вибухи і детонація, лапті в сльозах і соплях знову вивозять звідти свій побитий металобрухт.


👉🏻Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». Поки ОК Південь мовчить і посміхається настільки зловісно, наскільки це вміє робити тільки ОК Південь, лапті верещать, що злобні укри опять пішли у наступ. Зокрема пишуть про атаки на північно-східному і південному флангах, непереможна українська армія потроху підбирається до Берислава.

Втім, для лаптів є і хороші новини – частково мобілізовані, яких встигли перекинути на Херсонщину, ще встигають вибрати і оплатити собі пам’ятник😈


👉🏻На росії, у місті Партизанськ, за загадкових обставин задохсотився воєнний комісар. Знайшли його на паркані, мертвим, без видимих ознак уражень. За офіційними даними, він «трагічно пішов із життя внаслідок зупинки серця, а чого воно зупинилося, хуй його знаєт, какая вопще разніца». 

А от нам цікаво: це він з голоду, бо недобрав у рамках мобілізації свіжої крові, або від потрапляння на шкіру сонячних лучів?


👉🏻Через санкції доходи русні від продажу нафти зменшилися на $3,2 млрд


👉🏻Німеччина передала нам 16 броньованих буртоукладальних машин Biber та 10 понтонно-мостових машин. Завдяки цим штукам наші танки зможуть перетинати водойми та ущелини шириною до 20 метрів, над якими зараз нема мостів. 


👉🏻Не встиг Гіркін офіційно потрапити на фронт, як на нього вже оголосили полювання, у найкращих традиціях цинічної нацистськофашистськобандеровської русофобії. Спочатку Стерненко пообіцяв тому, хто візьме у полон Гіркіна, $10 тис. Тут же появився Тополя і додав ще десяточку. За ними прискакали з шашками наголо Маркус, Стаховський і Гайдай, так шо тепер за Гіркіна дають вже $50. Думаю, шо тепер його спакують хоть тушкой хоть чучелом, навіть якщо він поїхав не на фронт, а у больнічку прокапатися.


Підписуємося і репостимо https://t.me/valentynaeminova, бо брак русофобії шкодить майбутньому.

Немає коментарів: