четвер, жовтня 20, 2022

10 хороших новин 19 жовтня

👉🏻На Херсонщині у лаптів, які поповнили свої підрозділи завербованими Вагнером зеками тепер проблемка – зеки, щойно отримавши стволи, зйобуються з війни назад на російську федерацію. Особливо зйоб прискорюється після того, як виявляється, що не тільки вони тут стрілятимуть про нацистським украм, а й укри по ним, ще й ніхуя собі з якою інтенсивністю. 

Наприклад після ураження складу з боєприпасами 17 жовтня цього року всі не поранені зеки звалили у той же день. І їх тепер шукає Росгвардія. Сподіваючись насправді ніколи не знайти 😂


👉🏻Ми з вами всі сьогодні отримали премію Сахарова «За свободу думки». Раптом що, це премія з прав людини, заснована у 1988 році Європейським парламентом. Ним же і вручается, кожного року. От цього року нам, українському народу, за те що ми стійкі як та шафа з Бородянки. 


👉🏻З центру Маріуполя зникли російські трикольорові ганчірки. Законна влада вважає, що за зникненням з площі Свободи цієї нікчемної ветоші попрацював місцевий рух опору. Цікаво, що русні або настільки похуй, або настільки страшно, що вони досі не помітили


👉🏻ЄС таки наклав санкції на Іран, під них потрапили компанія Shahed Aviation Industries – виробник мопедів-камікадзе і три високопосадовці. І це тільки початок нового етапу боротьби цивілізованої частини Європи з новими російськими братушками. 

І за зіпсований мем «Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко» ви нам також відповісте🔥


👉🏻Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». Сьогодні місто-терпіла має пару пошкоджених підстанцій і знову сидить у темряві. Одна з підстанцій доволі яскраво горить, що, у принципі, має порадувати тих, хто живе по сусідству і не встиг закупитися свічками. Місцева влада щось лопоче про відключення трансформатора через перенапругу.  

Ну да, просте відключення. Через пульт. З подальшою пожежею😈


👉🏻Казахстан продовжує посилати русню за кораблем і посилює підтримку казахської мови. Токаєв підхреслює, що молодь насамперед має знати свою рідну мову – казахську. У країні більшає кількість пісень, книжок і шоу казахською. Звісно, на болотах це сприймається як наступ на російську. 

 

👉🏻Киргизстан, слідом за Казахстаном, Таджикистаном, Узбекистаном, Туреччиною, В’єтнамом і країнами ЄС перестав приймати російські картки Мір


👉🏻Сьогодні правоохоронці за кордоном видзьобали одразу двох лічінок російських віп-чиновників. В Італі у справ про відмивання грошей затриманий син губернатора Красноярського краю Артем Усс, на нього чекає екстрадиція в Штати.

А у Норвегії затримали сина колишнього директора РЖД Якуніна за те, що шастав у неположеному місті зі своїм дроном. 


👉🏻В Чувашії, яка однією з перших повністю виконала план по частковій мобілізації, місцева влада урочисто відкрила у селі дорогу на кладовище. На серйозних щах, з червоною стрічкою, все як полагається. Щоправда дорога навіть не заасфальтована, зате потім простіше буде заривати пакети з героями прямо на дорозі. Коли місця на кладовищі закінчаться.


Підписуємося і репостимо https://t.me/valentynaeminova, бо брак русофобії шкодить майбутньому

Немає коментарів: