середу, жовтня 12, 2022

Україна позбавила Путіна амбіцій і зберегла майбутнє Америки

 

Генерал США назвав вартість поразки Путіна для бюджету🫵 Лише 2022 США вклали 66 млрд дол в Україну, - приблизно 1,1% бюджету. Про це заявив старший стратегічний аналітик Fox News генерал Джек Кін, додавши, що «інвестиції Сполучених Штатів в Україну того варті»:


👉 «Отже, за 66 млрд дол Україна веде бойові дії, буквально знищуючи російську армію на полі бою, що відкине росіян на роки назад і позбавить їх можливості коли-небудь реалізувати будь-які амбіції під керівництвом Путіна, в тому числі - приєднання деяких радянських республік. До речі, якщо це сталося б, це означало б війну між НАТО та Росією. Масштаб її був би набагато більшим, ніж зараз».


👉  «У нас є Путін, значення якого ми применшували роками, не сприймаючи його серйозно, незважаючи на Грузію 2008 року, незважаючи на Сирію, незважаючи на Крим і східну Україну в 2014 року. Зараз він занепадає, занурюється в товарну економіку.


👉 и.Україна позбавила Путіна амбіцій і зберегла майбутнє Америки


🫵 🫵 Я прочитав чимало цікавих коментарів до висловлювань генерала: аналітики вважають, що крім скидання Путіна з пʼєдесталу, у американців є ще дві мети:


👉 👉 зменшення присутності «Газпрому» на європейському ринку з доведенням до банкрутства, встановленням контролю над ним, що означатиме і контроль над постачанням російського газу до Китаю;


👉 👉  друге завдання - обнулення ядерного потенціалу Росії і знову - з тією ж метою: повністю відрізати доступ  Китаю до цих технологій.  Для цього США допомагають нищити армію РФ, знищувати залишки її техніки та запасів озброєнь.  

https://t.me/orestokratiia

Немає коментарів: