вівторок, грудня 27, 2022

10 хороших новин 26 грудня 2022р

 

Вячеслав Мазуренко

👉🏻Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка, Невське і Червонопопівка Луганської області та Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Підгороднє, Бахмут, Курдюмівка, Майорськ, Водяне, Красногорівка і Мар’їнка на Донеччині. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери налупили лаптям шість скупчень і чотири пункти управління


👉🏻НЛО сьогодні знову прилетіло на Енгельс, замочило трьох лаптів, серед них пілота бойової авіації і влаштувало пожежу на 120 квадратів. При цьому русня кинулася стверджувати, що це їхня ППО знову збила український безпілотнік і нічого такого не сталося. Лапті у соцмережах іронізують, що український безпілотник було збито на фюзеляжі російського бомбардувальника і верещать, що командування знову приховує втрати.

Щоби дізнатися, що там тепер із літаками, треба дочекатися нових супутникових знімків. Так шо лапті мабуть увесь день і ніч клеїтимуть із картону, гівна і палок нові бомбардувальники, щоби з космосу побачили наскільки вони відстала цивілізація і втратили до них інтерес виглядало так, ніби нічого не трапилося. 


👉🏻У Криму провалився Новорічний сезон – мамулічки більше не хочуть святкувати Новий рік та Різдво в Алушті по-домашньому навіть із 70% знижкою, бо російському ППО не довіряють вже навіть найзапекліші патріоти дегенерати. На літо теж вже ніхера не бронюють. Такі стали блять осторожні, аж нудно.


👉🏻Вагнерівці під Бахмутом записали звернення до військового командування, бо у них закінчилися снаряди. Два дуже грозних воєватєля у масках обурюються, що у них тут співучасники по ОПГ гинуть, а вони нічим не можуть допомогти. 

Але підкріплення вже їде – Асєєв пише, що на Бахмутський везуть роту «пижиків» з довічного - ґвалтівників, людожерів, серійних вбивць. Так шо скоро воєватєлі не тільки не матимуть чим стріляти, а ще й боятимуться ходити в туалет по одному


👉🏻Наша постійна рубрика «горящая росія». Цього разу фаєр-шоу дають у Новосибірську, місцеві пабліки повідомляють, що перед великою пожежею на складі було чути вибухи. Горіло на двох тисячах квадратів. 


👉🏻Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Луганщині». Гайдай каже, що з Кремінної вже з’їбало військове лаптєноге командування. 


👉🏻Німеччина виділила €35 на навчання та інші потреби українських дітей 


👉🏻Фінни придумали новий спосіб знущатися з русні. Вони помітили, що лапті, які не можуть купити деталі на свої іномарки через санкції, повадилися відряджати когось до них, щоби купити їх у фінських магазинах. Так шо тепер деталі в автомагазинах продаються тільки власникам машин із місцевими номерами. 


👉🏻В Індії несподівано помер один із найбагатших російських депутатів, голова комітету з аграрної політики законодавчих зборів Володимирської області Павло Антов. Основна версія – самогубство. А за два дні до цього знайшли мертвим його попутника. 

Нещасна любов?


👉🏻Україна ініціює процес виключення балалайні з Радбезу ООН та взагалі з ООН, бо вона ніколи не проходила правомірної процедури набуття членства і займає місце СРСР незаконно. Тупо приперлася туди після розвалу совка і прилипла як гівно до чемоданчика. 

Цікаво, чи вистачить в ООН горішків на таке "небезпечне" рішення

Взято тут

Немає коментарів: