середу, грудня 28, 2022

Перемога над рашистами виборюється спільними зусиллями українців, кримських татар та всіх національностей, які боронять Україну.

 

🤝 Від перших днів повномасштабного вторгнення рф на територію України, кримські татари разом з українцями та іншими національностями встали пліч-о-пліч на захист рідної землі, на захист територіальної цілісності України


▪️ Депортація з історичної Батьківщини кримських татар радянським тоталітарним режимом, окупація Кримського півострова тоталітарним російським режимом – це те, через що пройшов кримськотатарській народ у своїй історії.


☝️ Сьогодні кримські татари беруть активну участь у війні проти свого історичного ворога – російської федерації, боронячи свою країну у найгарячіших точках на фронті.


‼️ Так, з числа кримських татар сформовано окремий спецпідрозділ «Крим» в лавах Головного управління розвідки Міністерства оборони України, який зараз боронить українську землю в Бахмуті, брав учать в успішних спецопераціях на півдні країни та інших гарячих точках.


☑️ Бійці підрозділу вже відзначені державними нагородами за успішні операції зі знищення ворога, які вони проводили спільно з українським побратимами з інших підрозділів.


💪 Сьогодні кількісний склад підрозділу «Крим» постійно зростає, до підрозділу приєднуються мешканці тимчасово окупованого Криму та інших національностей, здобуваючу бойовий досвід, необхідний для звільнення усієї території України.


▪️Кримські татари були, є та залишатимуться надійною опорою Української держави в Криму, і вони стануть першими в ряди, хто визволятиме свою рідну землю від російських окупаційних військ.


🤝 Наша майбутня перемога сьогодні виборюється спільними зусиллями українців, кримських татар та всіх національностей, які боронять Україну.

Немає коментарів: