середу, січня 18, 2023

Буде вам, кацапські тварини,жарко і в Якутії.І цій жирній свинячій пиці також!

 

Олексій Голобуцький
Буде вам Якутія, бл@ді

Злість,  яка переповнює, коли дивишся на кадри з Дніпра, треба направляти у практичну площину. І не лише на умовний кремль, а й на цілком конкретних осіб – тих, хто посьорбуючи чай, друкував план ракетної атаки чи, позіхаючи,  натискав кнопку «пуск».

 

СБУ вчора оприлюднила прізвища «людей», які причетні до вчинення злочину. А голова Служби Малюк порадив фігурантам списку щохвилини чекати відплати. Та пообіцяв, що його підлеглі встановлять і оприлюднять поіменно дані всіх винних у воєнних злочинах.

 

І насправді це єдино вірний підхід. Бо українці не повинні звикати до того, що наш сусід – кривавий маніяк. Потрібна відплата за кожну випущену ракету. Потрібні нові спецоперації та «бавовни» від СБУ.

 

Спецслужба вже почала поступово перетворюватись в український Моссад. Тому можна прогнозувати, що вона почне цілеспрямовано працювати по встановленим злочинцям. І навряд чи це будуть тільки юридичні заходи. Багатьох кривавих упирів рано чи пізно чекає доля різноманітних колаборантів і зрадників, які вже підривалися через «неякісний бензин» чи труїлися через «неякісну каву».

 

До речі, учора ввечері журналісти додзвонились одному з фігурантів списку СБУ, який фактично підтвердив, що причетний до обстрілу. На питання чи шкода йому 40 загиблих, істота на ім’я Дмітрій Голіков заявила, що «ви вообщє не государство, будете как Якутия, бл#дь». Що ж,  прийде час і цій тварині буде жарко навіть у «сонячній Якутії».

Джерело

Немає коментарів: