понеділок, січня 09, 2023

Нічого дивного, нічого неочікуваного, все прогнозоване і заслужене Росією

 

 Олексій Голобуцький
Екс-шеф Федеральної служби захисту Конституції (внутрішня розвідка) ФРН Ханс-Георг Маасен: «Лякає, скільки людей знову закричали ура. Не так на вулицях, як у редакціях. Деякі журналісти, певне, вже мріють пройти маршем у Кремлі, щоб вигнати звідтам Путіна». 

==

Німці почали масово усвідомлювати, як дорого їм коштувала "дружба" Росії, що саме вони втратили і чим ризикували ці десятиліття. Тож поширення настроїв "знищити Путіна, взяти під контроль Кремль" цілком логічне. 


Це було очевидно, коли російські медіа тільки почали зловтішатись, як Європа мерзнутиме, голодуватиме, взагалі скотиться до середньовіччя без дешевих російських ресурсів, - що Європа знайде переконливу відповідь на знущання і шантаж. В Росії не той калібр, щоб безкарно довгий час зловтішатись з Європи. Це і про економічні показники, і про військове забезпечення. 


Відповідно, у високих кабінетах ЄС вже певний час обговорюються окремі механізми компенсації коштом Росії їхніх економічних втрат. А тепер цей тренд спускається до рівня відкритих медіа і звичайних громадян: "Ми зазнали втрат через агресивні дії Росії, ми нашою зброєю і вправними руками українців переламуємо ту агресію - і ми матимем право на свою частку як переможці, в тому числі "пройти маршем у Кремлі". 


Нічого дивного, нічого неочікуваного, все прогнозоване і заслужене Росією 

джерело

Немає коментарів: