середу, січня 04, 2023

Мордор.Макіївські розбірки.

 

У  мордорі розпочалися макіївські розбірки: варто запасатися поп-корном🫵 Загибель орків - для Московії не проблема. Проблема вимальовується лише тоді, коли покійники перетворюються на таких собі ходячих мерців: пробиваючи заслін державної таємниці, вони починають "гуляти" інформаційним полем. Саме так трапилося з "демобілізованою" у Макіївці руснею. Загибель сотень чмобіків приховати не вдалося, і тому чимало російських силовиків намагаються бодай погріти руки на їх смерті:


👉 ФСБ та прігожинські медія від душі розповідають, що у всьому винні Шойгу та його генштаб, бо "скільки можна допускатися таких тупих помилок": під одним дахом - і склад боєприпасів, і сотні мобілізованих. 


👉 Міноборони Московії переадресовую звинувачення у тупизні прігожинському ставленику Суровікіну.


👉 Той теж не пальцем роблений, і точно знає: Макіївка - провтик керівництва т.зв. "ДНР". 


👉 Мені особливо імпонує відповідь місцевих "обдроченців": у всьому винні самі загиблі, оскільки їх вичислили за скупченням  сигналів мобільних телефонів.

  

👉  Коло замкнулося. Адже будь-яка відповідальність фантомна, якщо всі рішення ухвалюються в одному, дуже глибокому бункері. У такій ситуації можуть бути лише крайні, що призначаються у тому ж таки бункері. 


І це добре, бо Путін не визнає власних помилок, а значить - не здатен на них вчитися. 


Вірте в ЗСУ. Підписуйтеся на «Орестократію (https://t.me/orestokratiia)».

Немає коментарів: