пʼятницю, квітня 21, 2023

10 хороших новин за 20 квітня 2023 р

👉🏻 Непереможна українська армія відбила 55 атак копрокадаврів на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям 9 скупчень вже не зовсім живої сили і техніки і два склади боєприпасів.


👉🏻 Дешева копія путіна з аліекспрес відвідала військову базу лаптів на Херсонщині і завдяки криворуким операторам спалила дислокацію військової частини. До якої ми вже можемо дотягнутися з імпортних карамультуків. Сподіваюся, що з іконкою він привіз своїм оркам ще й по пакету. Можете в них вже залазити, уйобки


👉🏻 Кейс Новінського наочно доводить, що шамани УПЦ МП не мають до бога ніякого доступу. Молився йому дьячок, поклони бив, бабки башляв, Паша Мерседес помогав прокляттями, а все одно СБУ схопила за сраку і віджала на 144 ляма активів, які він намагався сховати, зареєструвавши на інших осіб. Тож нехай тепер Паша Мерседес йому проповідує про смирення.


👉🏻Пам’ятаєте кроликів, які не тільки ценний мєх, а ще й два довбойоби з кремлівськими методичками? Так от українці за кордоном також пам’ятають. І зірвали цим двом натоптишам вісім з дев’яти концертів у США.

Один, я так розумію, залишили, щоби усі бажаючі могли прийти і заліпити їм тухлим яйцем по їбальнику. Ми ж не звірі 😊


👉🏻 До України приїхали Петріоти від Штатів, Нідерландів та Німеччини, які можуть збивати не лише балістичні ракети, а і російську авіацію на відстані до 150 км. Саме у день оголошення цієї новини у Києві була тривога, НАСА вирішили уроніть свій супутник, а небо - НЛО.

Звісно я не сумніваюсь, що це були марсіани, які прилетіли в Україну подивитися, що таке справжній космос, і не збивала їх ніяка бучанська ТРО, а шо не так? 


👉🏻Наша постійна рубрика «горящая росія». У Пітері полихає Кировський металургійний завод, насичуючи атмосферу усією таблицею Менделєєва. Те ж саме відбувалося вчора на заводі з виробництва пластмас та смол у Дзержинську. «І дим отєчєства нам сладок і пріятєн». А хто кашляє – той не патріот. 


👉🏻Завдяки теплій зимі Європа накопичила рекордні обсяги газу у сховищах і тепер крутила на шуруповерті росію з її газовим шантажем


👉🏻Київрада нарешті розриває договір оренди земельної ділянки із посольством балайні, після чого посольство повернеться у власність держави. Не знаю, що там тепер може відкритися, місце же прокляте. Хіба музей перемоги України над росією


👉🏻Було колись у русні таке собі добровольче формування «Нєвський». Ну, на честь Олександра Невського, на якого путін надрочує, коли його більше не збуджують Сталін та Іван Грозний. Формування здоброволилося з осіб, яким давно було місце якщо не в шизо, то у паноптикумі, тож природа нарешті вигадала, як очиститися від всіх них скопом і стали «нєвські» бігати на наші позиції наче лемінги. Підрозділ внаслідок цього критично зменшився, а міноборони лаптів вирішило, що вже й нічого підкидати форму і озброєння цим жалюгідним решткам.

У рештків ще активніше почалося п’янство, блядство і дезертирство, так шо можна вважати, що ЗСУ цілком загеноцидили ще один підрозділ. Амінь 


👉🏻Ну і ще трохи про слабоумство і… слабоумство. Чмобікам подарували на паску іконки із зображенням путіна. Та не ржіть, це страшна зброя, подейкують, що однією іконкою можна роздушити чотирьох клопів, перш ніж вона зламається. А перед цим, нагадаю, роздавали свічки, які треба запалювати під час бою, щоби не бути убитими укростатаністами. 


Диспозиція: чмобік з іконкою та свічкою пиздує у бік нашого вопу під пісню шамана я рускій значіт мнє повєзло». Що було далі – напишіть у коментарях

взято тут

Немає коментарів: