середу, квітня 26, 2023

Бєлгороду варто приготуватися.

  Український контрнаступ буде максимально креативним і напевно що не передбачуваним для окупантів.Захоплення сірої зони на лівобережжі Херсонщини та дружні натяки міністрів оборони країн-партнерів дають поживний харч для цікавих гіпотез. 


🫵 Крим - найлогічніша мішень ЗСУ. А значить - мелітопольський напрямок здається найімовірнішим вектором удару ЗСУ по рашистах.  Саме тому Сили Оборони там наразі не наступають. 


👉 Мелітополь та Кримський перешийок - один з найукріпленіших районів рашистської оборони. В очікуванні контрнаступу, орки "закіхтилися" на східному березі Дніпра.


👉Несподівано для окупантів, ЗСУ наступають південніше,  перебравшись у сіру зону на лівому березі Херсонщини. Дозволю собі припустити, що головна задача цих підрозділів - відтягнути у цей сектор додаткові сили рашистів, ослабляючи інші зони їх оборони. Якщо ж окупанти не зміцнять південний фланг, то саме Херсонщина виявиться тим регіоном, де  ЗСУ добряче підсмалять пʼяти русні. 


🫵 Війна знімає заборони: найкреативніший сюрприз від Залужного, на мою думку, мав би бути в Бєлгородській області.  


👉 Оперативне угрупування «Бєлгород» РФ, за даними розвідки, складає приблизно 7,2 тис. вояків.  Навіть один щедрий артилерійський обстріл з харківського боку, підтриманий HIMARS, дозволить не лише прорідити колони рашистів, але й увімкне скиглення цивільних прихильників бункерного на найвищі децибели.


👉 «Флешмоб» в Бєлгороді повністю змінить ландшафт оборони окупантів: прикриваючи свою дупу в області, русня зніме з фронту найсильніші дивізії, бо одна річ - здати Мелітополь, зовсім інша - Бєлгород.  


👉 На ідею провідати бєлгородських «мижебратьєв» мене наштовхнув міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус: «Проникнення українських військових на територію Росії є цілком нормальним при такій  - розвʼязаній Москвою - широкомасштабній війні». А хто сказав, що ота пенетрація (тобто проникнення) повинні відбутися після виходу на кордони 1991-го року?


🫵 Вважаю, що упродовж ще місяця-двох ЗСУ логістично вимотуватимуть рашистів.


👉 Я тут виходжу зі слів міністра оборони США Ллойда Остіна: «Зброя, яка надійде в наступні місяці, дасть ЗСУ перевагу на полі бою». Це означає, що найвідчутніший удар відбудеться влітку. 


👉 Тим часом українські стратеги вишукуватимуть слабкі місця в обороні рашистів. Це змусить орків постійно маневрувати... або відступати на певних ділянках.


🫵 Ці висновки випливають з аналізу ситуації, а також підтверджені іншими експертами… Русня теж моніторить всі ці джерела, тому ніякої Америки я для них не відкриваю.  


Найважливіше: очікуваний широкомасштабний наступ ЗСУ не розпочнеться одномоментно «по жовтому свистку», і виявиться значно технологічнішим, ніж здавалося. 


Та нам своє робити: вірте в ЗСУ. Наближайте Перемогу! Підписуйтесь на «Орестократію». (https://t.me/orestokratiia)

Немає коментарів: