вівторок, травня 23, 2023

Операція БУМеранг: московити терміново евакуюють ядерні боєприпаси з «Бєлгорода-22».

 

Операція БУМеранг: московити терміново евакуюють ядерні боєприпаси з «Бєлгорода-22».🫵 Із закритого військового містечка «Бєлгород-22» 12-го головного управління МО РФ екстрено евакуюються ядерні боєприпаси. Про це повідомляють мої джерела в погонах. 


🫵  «Бєлгород-22» (Головчино) - одна з баз зберігання ядерної зброї. За деякими даними, зараз там складуються тактичні ядерні боєприпаси.


🫵  Легіон «Свобода России» (https://t.me/belgorod_svoboda/26) сьогодні почав наступ на Бєлгородщині, захоплено декілька сіл і зараз тривають бої за місто Грайворон. 


🫵 Від Грайворона до Головчино приблизно 14 км. (https://t.me/orestokratiia/777) 


🫵 Мої джерела в погонах стверджують, що орківська в/ч 25624  (тобто власне «Бєлгород-22») очікує атаки російських патріотів з легіону «Свобода России», а тому в паніці евакуює ядерний арсенал. Ситуація ускладнюються тим, що для подібних заходів потрібно запускати в дію суворий протокол безпеки. 


Ось так от несподівано Україна може стати ядерною державою!!! 


А московитам же казали, що так і буде!!! 


З вашого дозволу, процитую власний статус: «Бєлгороду варто приготуватися. Український контрнаступ буде максимально креативним і напевно що не передбачуваним для окупантів». (https://t.me/orestokratiia/749)

Немає коментарів: