неділю, червня 11, 2023

Захід визначився із майбутнім бункерного: його має сковирнути ЗСУ

🫵🏼

Ми недооцінили значення зустрічі Байдена та Сунака: схоже, вони визначилися з майбутнім бункерного: він має втратити владу після успішного наступу ЗСУ. Це дає зрозуміти британський  Economist у статті під заголовком «Захід бачить три версії розвитку війни в Україні». 


👉🏼 Перший: Україна здійснює великий прорив, повертаючи значну частину територій на Сході країни, загрожує анексованому Криму. Через втрати Путін може втратити владу, а Росія - контроль над своїм ядерним арсеналом.


👉🏼 Другий: рашисти не розгромлені цілковито, але перед ними в повен зріст вимальовується перспектива подальших поразок. І цього може бути достатньо для послаблення фюрера.


👉🏼 Третій: Росія утримає більшу частину окупованих територій, що підбадьорить Путіна. Ну має бути для балансу песимістичний сценарій...


Найважливіше, що ключові політики планети формулюють задачу знищити Путіна комплексно: мовляв, це не лише ціль ЗСУ, але й Заходу, який повинен попрацювати над розширенням гарантій Києву. "Якщо подібні гарантії - з оборони та відновлення інфраструктури - будуть юридично оформлені на довгий термін, це знищить надію Кремля дочекатися "втоми" Заходу від допомоги Україні", резюмує Economist. 


Підписуйтеся на "Орестократію". 

Немає коментарів: