четвер, серпня 10, 2023

Головний лозунг майбутьої партії Слуг Народа на виборах до Ради " Крали,зраджували і будемо це робити.Але зробимо,все щоб не попадатися правоохороним органам"

👀Шоу «погані боярє» в Раді продовжується. ❗️Нардепа-хабарника Гунько та «відпочивальника» Торохтія виключили із фракції «Слуга народу». 🤔Що це значить? Що ОП боїться негативу від того натовпу ноунеймів, яких вони зробили депутатами 4 роки назад із захмарними зарплатами у конвертах. Тому роблять показові виключення із фракції, ніби ці тіла не будуть далі тиснути зелену кнопку, як їм скажуть із Банкової. 


А ще це означає, що «Слуга народу» повільно помирає і вже навіть Офіс не збирається їх реанімувати – будуть робити новий політичний проєкт під вибори. Бо другий раз суспільство не купить на гвалтівників, злодії і хабарників, яких заводитимуть у парламент лише за те, що вони підтримують найвеличнішого. 


Тож тепер серед "слуг" почнеться гра: у наступний парламент заберуть тих, хто зловживав владою і скоював злочини, але не попався журналістам і не став фігурантом скандалу.

https://t.me/zelenicholovichky

Немає коментарів: