четвер, серпня 17, 2023

Боротьба влади проти тих, хто витягує Україну, не дає їй програти у війні, продовжується.

 "Наші гроші" та журналіст-розслідувач Юрій Ніколов проаналізував ціни на зброю, яку постачають компанії, що пов'язуються з Пашинським, і не виявив завищених цін на зброю.Тому висновки New York Times, не підтримав, а зазначив, що ця стаття - замовна.


"Розслідування New York Times не викликало в мене жодної асоціації з журналістикою. Якби це писали українські журналісти, я би вийшов у публічний простір і сказав, що вони видали дуже примітивну, пошлу заказуху. У гіршому випадку цей матеріал написаний під диктовку ФСБ і спрямований проти України, як держави, що зараз воює з Росією. В статті NYT немає жодної цифри, яка б підтверджувала, що українська приватна компанія везе в Україну зброю за аномально завищеною ціною. Навпаки, ті дані, якими я володію, свідчать про те, що ТОВ "Українська бронетехніка" імпортувала озброєння в Україну в рази дешевше, ніж уповноважені державою спецімпортери, в тому числі компанії Міністерства оборони", - наголосив Юрій Ніколов. 


Саме її висновки лягли в основу статті в Українській правді.


Ось така сьогодні журналістика: брехню кілька разів перекручують на користь влади, щоб зробити її" їстівною правдою".


Боротьба влади проти тих, хто витягує Україну, не дає їй програти у війні, продовжується. Дійові особи все ті ж - Офіс Єрмака та куратори Подоляка повище...

https://t.me/beneficiaryvlady

Немає коментарів: