вівторок, серпня 22, 2023

Війна закінчиться, а F-16 ще багато років залишатимуться грізною зброєю.

 

Марченко Новини

Від Львова до Амстердаму по прямій 1355 км. До Копенгагена – 1000 км. 

Практична дальність застосування F-16 становить 1315 км. Разом з дальністю польоту ракети, F-16 з території України досягає майже всіх європейських столиць. 


Історія про літаки – це не історія про навчання наших пілотів і навіть не історія про страшну росію і страх ядерної ескалації.


Війна закінчиться, а F-16 ще багато років залишатимуться грізною зброєю. Справжня історія з літаками про те, що партнери повірили, що в Україні вже ніколи не буде влади, орієнтованої на московію. 


Нідерланди і Данія передають літаки, бо остаточно впевнилися, що ці літаки ніколи не полетять на їхні міста. Як полетіли на нас 8 українських Ту-160, три Ту-95МС і 575 ракет Х-55, переданих московії за газ для Ахметова, Пінчука, Коломойського. 


Літаки для України – це останній, остаточний маркер, що ми свої, європейці і ніколи більше не становитимемо загрози для Європи у складі російської імперії. 


Переконаний, наслідки цього рішення будуть такими, що мало хто зараз собі уявляє. Все, що треба від нас – зміцнювати цю довіру і бути надійним, передбачуваним партнером. 

https://t.me/marchenko_news


Немає коментарів: