четвер, жовтня 05, 2023

Русьня,ви не люди! Ви мерзенні шакали яким не має місця на землі.


 
Тарас Чорновіл

Русня - не люди! Мерзенна недонація. Черговий дикий злочин у селі Гроза Куп'янського району. Це доволі далеко від лінії фронту - щонайменше 35 кілометрів. Там у місцевому магазині-кафе відбувалися поминки. Зібралися ледь не третина села. Рашистська наволоч била чітко в цю масу цивільних мешканців. 51 людей загиблих,серед яких 6-ти річний хлопчик.

 


 Ще десь поряд з лінією фронту можна пробувати відбріхуватися, що не туди планували. Але за десятки кілометрів цілити в невелике село, де й до війни жило 500 людей, де взагалі, крім цього магазину й автобусної зупинки, нічого нема і де ніколи, окрім цих поминок, більше кількох людей разом не зберуться, це був умисний акт масового вбивства цивільного населення. І головне ж, хтось місцевий отримав замовлення вишукувати, коли зберуться разом більше людей, він же мав сповістити про це ворога й викликати на своїх сусідів прицільну ракетну атаку. І зробив, сповістив, приніс смерть. 


Надіюся, що тих рашистів, хто організував цю терористичну атаку, колись будуть судити. Чи самі до того часу в муках сконають. А от навідника краще б до суду не віддавати, роздерти на куски прямо на місці... Ще б на попа тамтешнього моспатріархатного придивитися. От хто точно знав, де і коли люди поминати будуть. Чи не від нього пішло повідомлення? Там московська секта особливо отруйна. А в межах громади ніби ж тільки один храм Святої Трійці та й той упц-мп.

Немає коментарів: