пʼятницю, листопада 17, 2023

Як влада гопників тримає українське суспільство в інформаційній напрузі

 ✍️ Світлана Білуник

Влада гопників вміє тримати українське суспільство в інформаційній напрузі і підкидати регулярно відосики для пережовування із затриманнями як не агентів, то корупціонерів. Затримання Дубінського і оголошення його агентом по кличці Буратіно викликає багато питань і навіть не до самої клички. Бо не так важливо, ким є Дубінський - Буратіном чи Пуделем, і хто є справжнім Буратіном, бо все ще попереду. Але є інші питання.

1. Що об’єднує Дубінського, Кулика, Оніщенка, Деркача та Портнова крім роботи на рашу проти України? Всі вони валили Порошенка. Отже - 21 квітня за їх участю відбувся держпереворот під назвою вибори, коли вони повалили державника Порошенка і привели голограму, при якій зараз і відбуваються такі дивні затримання. Тільки ми ще забули про участь в держперевороті Бігуса. 

2. США визнали агентами кремля і наклали санкції у вересні 2020 року на Деркача, в січні 2021 року на Дубінського, Онищенка та Кулика, а в грудні 2021 року на Портнова. Від вересня 2020 року дотепер пройшло 3 роки. Чому дії США не спонукали нашу владу рухнутись? Чому влада оголосила підозри тільки тоді, коли всі підозрювані втекли? Такий був задум? Чому всі в бігах, а Дубінський чомусь залишився? Він мав якусь гарантію? Чи він не має стосунку до ворожої агентури, а зараз його хочуть використати для прикриття когось або примусити мовчати?

3. Всі ці агенти використали канал 1+1 для просування ворожих наративів. Зараз цей канал Зеленський визнав одним з найбільш відповідних для захисту інфопростору від ворожих ІПСО. То це через те, що  канал злочинців Медведчука та Коломойського раніше просував вороже ІПСО? 

Щодня стає цікавіше і влада, бажаючи зберегти свій рейтинг, не тільки його не зберігає, а закопує себе все глибше.

https://t.me/victoriajoy21

Немає коментарів: