неділю, листопада 19, 2023

Я розумію Зеленського.

 Марченко Новини

Виглядає так, що Байден програє вибори Трампу. Трампіст Джонсон на чолі Конгресу блокує військову допомогу Україні. У Байдена дуже багато внутрішніх проблем. Підтримка України йому вже не в плюс. Очевидно, між своїми виборами і Україною Байден вибере свої вибори. Підтримка України з боку США стане мінімальною.


Коли воювати буде нічим, українське суспільство спитає у свого президента, що зроблено за півтора роки війни для забезпечення армії зброєю і боєприпасами? На жаль, Зеленському нічого відповісти.


У нас є Єдиний Телемарафон, у нас є заступниця Комітету нацбезпеки, розвідки та оборони Мар'яна Безугла, у нас був найкращий міністр оборони всіх часів Рєзніков, у нас є неймовірний, безпрецедентний, небувалий рівень єдності, а заводів, які виробляють боєприпаси – нема. 


І коли вас будуть питати, де снаряди, пане президенте, і чому на дотації Ігорю Шурмі гроші є, а на снарядні заводи - нема, це не будуть агенти кремля, пане президент. Це будуть звичайні люди, українці, ваші виборці, чиї рідні на нулі своїми тілами закривають дірки в оборонному плануванні держави Україна. 


На жаль, Володимире Олександровичу, ви остаточно стали політиком. Тим самим політиком, яких ви розстрілювали з автомата у вашому фільмі: цинічним, егоїстичним, готовим заради збереження влади на все.


А от державним діячем так і не стали. Тим, хто об'єднує країну, а не шукає заколоти і внутрішніх ворогів. 


Буде цікаво спостерігати, на що ви зараз витратите той невеличкий час, який має Україна до припинення американської допомоги, пане президент: на побудову військових заводів чи побудову піар-стратегії, як спихнути відповідальність за недієздатний оборонпром на когось іншого.

https://t.me/marchenko_news


Немає коментарів: