понеділок, листопада 27, 2023

Марьяна Безуглая - це ворог України!

 

Борислав Береза

Марьяна Безуглая - це ворог України! Заради своїх інтересів та виконуючи завдання своїх покровителів вона інформаційно атакує Головкома ЗСУ Залужного та готова пожертвувати майбутньою перемогою заради інтересів групи осіб, чиї їнтереси співпадають с війсково-політичним керівництвом РФ, яке с першого дня повномасштабного вторгнення зацікавлено в дискредитації та відсторонення Головкома з посади. Такі дії шкодять не лише моральному стану ЗСУ, але ще й направлені на дискредитацію військового керівництва України. 


Якщо її ганебні заяви не знайдуть оцінки у фракції та не будуть засуджені керівництвом фракції та партії "Слуга народа", то це буде говорити про сплановані спільні дії в яких легко можна побачити багато чого - від держзради до намагання не лише усунути військове керівництво, але й реалізацію планів Кремля і навмисне затягування війни для того, щоб і далі залишатися у владі, а не бути викинутими на політичний смітник історії, після перемоги. Атака на ЗСУ під час війни неприпустима та свідчить про те, що атакуючий або нікчема, або зрадник. Якщо нікчеми та зрадники сидять у ВР та заважають ЗСУ, то перемога недосяжна! 


Реакція або її відсутність на заяви Безуглої з боку Арахамії та Шуляк, які вважають співпрацю з посіпаками Кремля, з ОПЗЖ, конструктивною роботою, буде кращою оцінкою ситуації. В "Слузі народу" до ВР прийшли не лише корупціонери, зрадники, міньони олігархів, брехуни, хабарники, гвалтівники, любителі "рузького миру" та УПЦ МП, а ще й фріки, яких використовують проти інтересів України. Саме так сьогодні використовується Мар'яна Безугла. І якщо у ВР немає бажання зупинити та засудити її ганебні заяви, то це значить, що цей фрік підтримується фракцією "Слуга народу" та цією партією і їх керівництвом. 


Впевнений, що цю ситуацію вже оцінюють у посольствах наших партнерів. Значить висновки будуть зроблені не лише в Україні, а ще у Вашингтоні, Брюсселі, Лондоні та Страсбурзі. І сподіваюся, що це не повпливає на рівень підтримки України. А може!


Володимир Зеленський, ви особисто підтримуєте такі заяви члена вашої політичної сили?

https://t.me/BerezaJuice

Немає коментарів: