суботу, грудня 02, 2023

"Ні дня без скандалу, ні дня без злочинів" – цей лозунг мав би метровими літерами горіти на Банковій.

 

Тарас Чорновіл

Опублікував щойно вечірній сюжет на ютюбі: "Під скрип «Оманського кейсу»… Провокація проти Порошенка й наших союзників має московський слід". Запрошую:https://www.youtube.com/watch?v=SxGwQKXfJOU Нжче опис під відео з ютюб:

===

Сьогодні ця горе-влада скоїла ще одну злочинну дію та акцію свавілля. Але скільки їх уже було за ці роки. "Ні дня без скандалу, ні дня без злочинів" – цей лозунг мав би метровими літерами горіти на Банковій. Однак, заборона Петру Порошенку відбути на важливий форум у Вашингтоні має зовсім інший вимір. Ця влада вже двічі на діях проти п’ятого президента зламала зуби й, здавалося, більше не ризикне бикувати. І не ризикнула б. Якби декому зараз дуже болісно дещо не придавлювали в «Оманському кейсі». Події, які відбуваються в ці кілька тижнів, неможливо пояснити типовим для слуг і зе-команди хамством чи внутрішніми політичними розбірками. Вони, зокрема, дикі атаки на Головнокомандувача Залужного, також не в інтересах самого Зе. Він створює для себе просто згубну проблему. Навіщо? Він же не самогубець? А коли тобі регулярно щось затискають отим «Оманським кейсом» і тобі стає несамовито боляче і страшно?..


Ще місяць тому деякі з пояснень, які тут наводжу, могли видаватися неймовірними, а рік-півтора тому взагалі фантастикою. Але зараз події прискорюються. І комусь дуже потрібні максимально негативні наслідки для України. Є ті, хто цьому можуть протистояти: Залужний на фронтах, Порошенко та наші західні союзники в міжнародній політиці… От проти них, а загалом і проти всіх інтересів України, синхронно спрямовані дії кремля, його зарубіжних сателітів і… нашої влади! Влади воюючої проти раші країни! Я тут просто розклав по поличках усе те, що ви й без мене бачите щодня. А щоб не виникало зайвих сумнівів, наводжу аналогії з зовсім недавнього часу. Просто придивіться до всього, що відбувається, і спробуйте знайти інші пояснення. Я буду дуже радий, якщо ви мене зможете переконати, що я не правий, а наша влада так затято воює проти своєї країни, армії та закордонних союзників не через домовленості з ворогом, а тільки через свої хамство та тупість. Забагато всього вже нагромадилося…


Я ж дякую вам за перегляди, запрошую підписуватися на мої канали в ютюб і телеграм, а також буду щиро вдячний за поширення, рекомендації, коментарі та вподобайки.

https://t.me/Chornovil_official

Немає коментарів: