пʼятницю, січня 19, 2024

Єрмак знову показав, що рівень його, як переговорника, дуже невисокий. Але для Зеленського норм.

Борислав Береза

Нове пробиття дна від геніального перемовника та дипломата Єрмака. Коли він в Давосі заявив, що Китай може приєднатися до мирного процесу, то я пояснив, що це дурні та безпідставні сподівання. І коли людина робить такі заяви, то вона мабуть взагалі не розуміється на тому, що відбувається або переоцінює себе і свої можливості.


А зараз вже Politico пише, що Китай відхилив прохання України про зустріч у Давосі між прем'єром КНР Лі Цяном та президентом Зеленським. Про це видання повідомляє з посиланням на високого американського чиновника, назвавши це «неприємним сюрпризом» для Києва. Також Китай проігнорував переговори за участю країн "глобального Півдня".


Politico пише, що все це стало ще однією ознакою того, що Китай "не має наміру домагатися припинення" вторгнення РФ в Україну, а натомість "встав на бік Росії". 


Цікаво, як відреагує Зеленський на те, що його так підставив Єрмак? Мабуть ніяк. Але показово те, що Єрмак знову показав, що рівень його, як переговорника, дуже невисокий. Але для Зеленського норм. 

https://t.me/BerezaJuice

Немає коментарів: