суботу, серпня 31, 2024

Неадекватніть нардепши від Слуг Народа зашкалює.

 Ірина Геращенко,нардеп Верховної Ради,фракція "Европейська солідарність"

Я шокована останніми заявами Марʼяни зі слуг . Вони не просто шкодять національній безпеці країни. Вони ставлять під загрозу подальше постачання систем ППО і високотехнологічної зброї. Вони дають козирі украіноскептикам в усіх західних країнах скорочувати допомогу і виправдовувати блокування поставок F-16 та іншої новітньої техніки. Те, що її скандальні заяви тягають всі російські пропагандистські помийки- то дрібниці…

Хоч все це підриває моральний дух ЗСУ. Але її цитують західні медіа, а отже- вона дає козирі тим, хто за  скорочення допомоги. Бо навіщо українцям літаки, як вони самі себе на них повбивають….


Ця особа залишається заступницею голови комітету нацбезпеки, попри всі вимоги Європейська Солідарність її звідти вигнати. Вона наповну користується  матеріалами з обмеженим доступом,  для службового користування.  Будь кого з простих громадян  за одну соту подібного вже б затримали СБУ. Й тільки Марʼяна почувається безкарно. 


Її «правда» не має нічого спільного із захистом інтересів військовослужбовців і ЗСУ.  В неї завжди винні військове керівництво. Вона  ніколи не говорить про вище  військово-політичне керівництво і їх вимоги тримати « фортецю Бахмут», бо це «красивий кейс», до Дня Незалежності і інших дат проводити «переможні рейди», про які гуде Армія….


Таке можливе,  тільки якщо ти маєш дах на Банковій. Віце-президентський дах. Але останні її заяви- це вже явний перебір навіть для ОП. Марʼяну треба гнати з комітету і парламенту.

Немає коментарів: