пʼятницю, серпня 16, 2024

Одні нардепи воюють,а більшість нардепів зі "слуги" відпочивають на курортах і збагачуються за рахунок держбюджета.(див.відео)

 

Борислав Береза

Бутусов показав російський РОП на Курщині. Народний депутат України Роман Костенко, якого спікер Верховної Ради Стефанчук не відпустив у відрядження на Мюнхенську безпекову конференцію, взяв автомат і відправився у інше відрядження... на Росію. Через це їх обох поливають лайном Телеграм-канали, які близькі до Банкової, а в ЗМІ з'явилася проти них заказуха. Що так роздратувало Офіс президента? Те, що у росіян будують справжні оборонні споруди, а у нас на фортифікаціях розпилюють бюджети? Чи те, що Костенко воює, а "слуги" відпочивають на курортах? Чому гроші і ресурси використовують проти українців, а не проти русні?


- У березні журналісти-розслідувачі "Схем" з'ясували, що родина колишнього голови Донецької ОВА, а тепер очільника Антимонопольного комітету України Павла Кириленка у період 2020-2023 років придбала нерухомість і автівки загальною вартістю понад 70 мільйонів гривень. Тоді владі вдалося його відмазати та зам'яти справу. Однак зараз очільнику АМКУ всеж повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 56 млн грн. Проте засідання суда з обрання запобіжного заходу проводять у закритому режимі. І це не дивно. Бо він один з 5-6 успішних менеджерів Зеленського. То чого чекати? Влада відмаже свою людину, чи зільє?


- Зеленський закликав Верховну Раду зібратися на засідання "невідкладно найближчим часом". На порядку денному – питання, пов'язані з обороною та забезпеченням ЗСУ. Це дуже смішно. Сам дав команду Стефанчуку і той відправив ВР на канікули, а тепер імітує заклик попрацювати. Хоча треба просто знову дати команду Стефанчуку. Це імітація бурхливої діяльності? На кого це розраховано?


- Лукашенко закликав Росію і Україну сісти за стіл перемовин та закінчити “драчку”. Він також додав, що продовження війни хочуть "високопоставлені особи" "американського походження". Про що це говорить? Лукашенко просто вирішив нагадати про себе? Чи заклик до перемовин через Лукашенко передає Путін?


-  Американська газета The Wall Street Journal опублікувала статтю, в якій пише, що підрив газопроводів "Північний потік" у 2022 році влаштували українські бізнесмени та військові. За даними журналістів, Зеленський, ймовірно, усно схвалив план підриву і доручив реалізувати його тодішньому головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному. Коли про операцію дізналося ЦРУ, Зеленський хотів її відмінити, однак Залужний нібито заявив, що зупинка операції неможлива. Наскільки інформація журналістів відповідає дійсності? Хто насправді міг влаштувати підрив “Північних потоків”? Хто і чому злив подробиці операції західним ЗМІ? Та чому Безугла раптом знову пішла в атаку на Залужного, заявивши, що він був проти наступу на територію РФ?


https://youtube.com/live/2LviUwGtisg

Немає коментарів: