понеділок, серпня 26, 2024

В своєму зверненні Володимир Зеленський висловився щодо останніх подій, пов'язаних з проросійськими виродками

 

"Що стосується тих осіб, хто працює проти нашої держави, зрадників України, які допомагали російській агресії чи виправдовують її, які втекли з України, ховаючись від відповідальності. Нашій державі потрібні чіткі відповіді щодо таких осіб. Чітка відповідальність, щоб усі ці "таваріщі" отримали те, на що заслуговують, де б вони не ховалися і куди б не побігли."


💬 Також Президент призначив досить серйозну нараду з керівниками служб та структур країни:


На завтра я призначив нараду за участі керівників правоохоронних органів України, СБУ, МВС, ДБР. Також будуть керівники НАБУ, САП, голова ДПСУ, Генеральний прокурор, представники розвідки. Багато речей треба завтра обговорити на цій зустрічі, і висновків зробити. Слава Україні!


❗️ Особливу увагу необхідно приділити голові ДПСУ, який абсолютно не контролює ситуацію на кордоні, а суспільство повинно в заголовках новин дізнаватися, що з країни втік черговий блохер, чиновник, депутат чи просто проросійська наволоч. А також є питання до Генерального прокурора, який відпрацював по схемі цирку — виродок втікає, а потім оголошується підозра. 


🇷🇺 До Дмитрука у висловлюваннях вже приєднується депутат Євген Шевченко, який давно заслужив на строк і гниття в тюрмі. А поряд з цими проросійськими виродками ще цілий список подібних, наприклад, Труханов. Не хочеться знову читати про те, як вони втекли і їм потім оголошують підозру. 


🔗 P.S. Впевнені, акція щодо Дмитрука працює і закордоном, яка була описана у нас в попередньому пості (https://t.me/DeepStateUA/20144). 


Немає коментарів: