середу, березня 27, 2024

Чи є в Україні моральні авторитети при владі?

 Борислав Береза

Чи є в Україні моральні авторитети при владі? Хто формує візію нашої країни? Чому у владі немає жодної людини, яка живе майбутнім України? Чому Зеленський не хоче змінювати своє оточення? 

Чи переможе Україна? Погляд з Азербайджану

Фуад Гахраманли. 
 Який стратегічний поворот відбувається в українській війні? Результати по Азербайджану. Дуже важливий, неочікуваний стратегічний поворот у війні Україна-Росія. Причина цієї зміни полягає в тому, що Трамп каже, що не має наміру захищати союзників по НАТО від російських погроз і що його повернення до влади прогнозують такі занепокоєння, як скорочення американської допомоги Україні. 

Русское развлечение - за 200 тысяч поехать на войну в чужую страну и снимать селфи на фоне трупов своих товарищей.

Это одно из сильнейших видео войны, которое никогда не покажут ни российское ТВ ни российские блогеры. Настоящий апокалипсис для российских солдат на Донбассе. Один из военнослужащих ВС РФ идёт на позиции по дороге, на которой раскиданы буквально десятки трупов его сослуживцев и сгоревшая бронетехника, и все это на участке в каких-то двести метров.

Втрати російської мерзоти за добу в Україні 1030 штук

 

Слава ЗСУ!

Смерть московітській мерзоті на українській землі!

Чорноморський флот РФ йде на дно: подробиці операції з ураження кораблів "Ямал" та "Азов"

У неділю, 24 березня, стало відомо про ракетний удар у Криму по двох великих десантних кораблів Чорноморського флоту РФ – "Ямал" та "Азов". Також були влучання в центр зв'язку та по декількох об'єктах інфраструктури ЧФ. ТСН.ua зібрав всі подробиці про успішну операцію ЗСУ. "Ямал" зазнав критичних пошкоджень У тимчасово окупованому Криму 23 березня відбулося успішне вогневе ураження ВДК Чорноморського флоту РФ "Ямал". продовження тут