пʼятницю, березня 23, 2012

ПО СТРАНИЦАМ ГАЗЕТЫ ВС УКРАИНЫ "НАРОДНА АРМИЯ"

№ 53 (4905) П'ятниця, 23 березня 2012 року
Міжнародне військове співробітництво
Олексій ХРАМОВ,
У Військово-Морських Силах Збройних Сил України протягом двох днів перебували з робочою поїздкою представники ВМС США у Європі. Закордонні гості проаналізували реалізацію програми уряду США з надання фінансової допомоги «Foreign Military Financing» для дообладнання та модернізації військової техніки країн-партнерів. Окрім цього, відбулися робочі зустрічі з представниками командування українських ВМС, де обговорювалися інші питання військового співробітництва.
На контролі Генштабу
Тарас ГРЕНЬ,
Як вже повідомляла «Народна армія», комісія Генерального штабу Збройних Сил України провела раптову перевірку бригад тактичної та транспортної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокуються в різних регіонах України. У її межах був здійснений маневр силами та засобами бойової авіації Повітряних Сил ЗС України.
Сьогодні — Всесвітній метеорологічний день
В’ячеслав ПЕТРОВСЬКИЙ,
Саме так називають військових метеорологів, які відповідають за погодний «комфорт» льотчиків у небі, також і зі складу 56-го ОВЗ, що виконує миротворчі завдання в Ліберії.
Неслабка стать
Олексій ТРИГУБ,
Жінки, які у повсякденному житті носять не сукні, а військові однострої, мають, звичайно, більше обов’язків і менше свободи, ніж їхні цивільні подруги. Втім, у них є й багато плюсів. Зокрема — це соціальний захист військовослужбовців з боку держави.
Сьогодні — День працівника квартирно-експлуатаційного забезпечення Зс України
Олександр ГАЙН,
Про їхню роботу ми згадуємо майже щодня, адже від її чіткої організації багато в чому залежить, чи будуть створені комфортні умови для проживання в наших оселях та благоустрій навколо них.
«Кращий винахід року»
Центральний науково-дослідний інститут озброєння та військової техніки Збройних Сил України щороку проводить Всеармійський конкурс «Кращий винахід року».
Цікаві зустрічі
Ігор ПАРУБСЬКИЙ,
У гості до військовослужбовців 30-ї автомобільної бази Генерального штабу Збройних Сил України завітав Народний артист України Григорій Чапкіс. Потрібно відзначити, що ця зустріч відбулася в межах інтерактивного заняття з формування у військовослужбовців автобази здорового способу життя за темою «Вплив тютюнопаління на здоров’я людини».

Немає коментарів: