четвер, липня 26, 2012

ПО СТРАНИЦАМ ГАЗЕТЫ МИНОБОРОНЫ УКРАИНЫ "НАРОДНА АРМИЯ"

№ 131 (4983) Середа, 25 липня 2012 року
«Репід Трайдент-2012»
Тарас ГРЕНЬ
Протягом другого та третього етапів командно-штабних навчань із залученням військ «Репід Трайдент-2012» відпрацьовується передислокація українсько-американської об’єднаної бригади до району відповідальності, де проводитиметься підготовлена офіцерами багатонаціональних штабів операція з підтримання миру «Рішучий удар».
«Слов’янська співдружність-2012»
Євген ТИЩУК
На загальновійськовому полігоні «Широкий Лан» (Миколаївська область) тривають тристоронні українсько-білорусько-російські навчання «Слов’янська співдружність-2012». Визначені підрозділи виконують миротворчі завдання у складі спільного батальйону в зоні конфлікту. Протягом п’яти днів військовослужбовці досягатимуть сумісності під час несення служби на контрольно-перепускному пункті, супроводу колон з гуманітарним вантажем та охорони важливих об’єктів.
Безпека дорожнього руху
http://na.mil.gov.ua/
Роман ВУС
Як свідчать вперті факти, майже кожні п’ятнадцять хвилин на автошляхах України трапляється бодай одна дорожньо-транспортна пригода. Що дві години — гине людина. За добу травми отримують близько сотні громадян.
Соціальна адаптація
Володимир СКОРОСТЕЦЬКИЙ
Комплексним кваліфікаційним іспитом завершили навчання на курсі «Менеджмент готельного та туристичного бізнесу» військовослужбовців Володимир-Волинського гарнізону, які планують звільнятися в запас.
якщо завтра в запас
Олексій ТРИГУБ
Перепідготовка військовослужбовців, які звільнилися чи звільняються з лав Збройних Сил — питання важливе й актуальне. Втім певний час у процесі соціальної адаптації людей у погонах було затишшя, а відтак — тривала перерва у роботі відповідних курсів. Ситуацію, що склалася, прояснив директор Міжнародного благодійного фонду «ЕвроАзія» Олексій Іващенко — полковник запасу, учасник бойових дій в Афганістані, який про проблеми військовослужбовців та військових пенсіонерів знає не з чуток.
Пам’яті фронтовика
Віктор МАНДРИКА
Нещодавно в моїй квартирі задзеленчав телефон. Це був дзвінок від доброго знайомого — Володимира Трохимовича Верютіна. Він схвильованим голосом нагадав, що виповнилося десять років, як пішла з життя неординарна людина — Василь Савелійович Коробка, який майже двадцять років очолював Барвінківський райвиконком.

Немає коментарів: