середу, липня 11, 2012

ПО СТАНИЦАМ ГАЗЕТЫ ВС УКРАИНЫ " НАРОДНА АРМИЯ"

№ 121 (4973) Середа, 11 липня 2012 року
Андрій АГЄЄВ,
У Житомирі, на базі військового інституту імені С.П. Корольова Національного авіаційного університету та частин 8-го армійського корпусу Сухопутних військ завершився навчально-методичний збір з фахівцями фізичної підготовки і спорту Збройних Сил України.
Україна — НАТО
Володимир КОРНІЯКА,
З нагоди 15-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО та в межах другого щорічного Дня євроатлантичного партнерства в Дипломатичній академії України при Міністерстві закордонних справ України відбулася науково-практична конференція «Партнерство Україна–НАТО: минуле, сучасність та майбутнє».
У військових медиків

http://na.mil.gov.ua/
Дмитро ГОРБУНОВ,
Зенітному ракетному полку повітряного командування «Центр», який дислокується на Донеччині, введено в дію новий стоматологічний кабінет зі всім необхідним обладнанням для лікування військовослужбовців та цивільних працівників. Стоматологічна установка закордонного виробництва типу «Suntem ST-D303», повітряний стерилізатор, бактерицидні лампи та інші медичні засоби надійшли з Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (ВМКЦ ПнР), що у Харкові.
«Сі Бриз-2012»
Сергій ДАНИЛЕНКО,
Військово-історичний музей Південного оперативного командування відвідали військові моряки різних країн світу, які прибули до Одеси для участі в міжнародних навчаннях «Сі Бриз-2012».
Погляд фахівця
Бесіду вів Роман БАКУМЕНКО,
Плани керівництва Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України щодо переозброєння Українського війська викликають велику зацікавленість суспільства. В цьому контексті йдеться й про науково-технічні аспекти реалізації програми оновлення такої важливої компоненти Збройних Сил України як авіація.
Лейтенантське поповнення
Олексій ТРИГУБ,
Для 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади той день був непересічним, адже до офіцерського строю частини мали стати більше 20 молодих лейтенантів — цьогорічних випускників військових вишів, які прибули сюди для подальшого продовження служби.
Ювілей з’єднання
Микола ФЕДОРКІВ,
Одним із найстаріших військових формувань, які сьогодні входять до складу Збройних Сил України, по праву є 128-ма окрема гвардійська механізована Туркестансько-Закарпатська двічі ордена Червоного Прапора бригада. Попри те, що військовослужбовці з’єднання святкують день частини 12 липня й вважають роком її заснування — 1922-й, історія бригади почалася значно раніше, ще за часів Російської імперії.

Немає коментарів: