понеділок, квітня 28, 2014

ЕВРОМАЙДАН ПОДТВЕРДИЛ СЛОВА О.БИСМАРКА «Революции делают романтики, а пользуются плодами – негодяи».Нас кинули як на забій, не було сотень воїнів, які клялися захищати Майдан, а були лише прості хлопці, - сповідь повстанця

Нас кинули як на забій, 18-19 лютого, коли відбувався останній штурм Майдану, нас кинули всі. Люди про це мають говорити. Про це сьогодні, 26 лютого, Гал-інфо розповів активіст Майдану, журналіст-очевидець Андрій Скоп.«Про це треба розказувати, і ми будемо це робити. Розказувати про той великий кидок  у виконанні лідерів опозиції, громадських лідерів Майдану та кидок Ради Майдану, про існування якої на Майдані ніхто не знає. Вони кинули нас, як на забій, і нас усіх там мали вбити», - розповів Андрій Скоп.
За його словами, коли майданівці тримали захист останньої барикади до них з боку Хрещатика часто прибігали невідомі особи і постійно намагалися змусити відступити, говорячи то про наступ Беркуту, то про наступ «тітушок».
Андрій Скоп зазначив: «Проблема в тому, що існування самого Майдану намагалися увесь час знівелювати і продовжують це робити. Його намагалися закрити, знищити, розпустити, зменшити кількість людей. Цікаво, що майданівці не знають, що таке рада Майдану. Ніхто її не обирав, туди не входить жодна людина, яка весь цей час жила на Майдані. І ніхто з майданівців не знає, хто це».
 Андрій Скоп. Фото з ФБ
ДАЛЕЕ