середу, серпня 27, 2014

Выбор у российских военных один.Или уйти с Украины домой,или поехать грузом "200"

Командир батальйону «Айдар»: Ніякого перемир`я! Російські війська мають бути виведені з України

Командир батальйону «Айдар»: Ніякого перемир`я! Російські війська мають бути виведені з України
Про ситуацію в регіоні, прогнози щодо його звільнення, а також про оснащення ворога та реальну кількість загиблих на Донбасі «Главком» говорив з командиром батальйону «Айдар» Сергієм Мельничуком.
Ще не так давно «айдарівцям», що проявили себе у боях за північні та центральні райони Луганщини, загрожувало розформування. Бійців звинувачували нібито у злочинах на звільнених територіях, і відповідний наказ навіть був отриманий ними з Генштабу. Та перевірка не виявила порушень. І батальйон залишився на своїх позиціях. Щоправда, тепер не як «оборонний», а як «штурмовий».
Сергію, на початку серпня з’явилися повідомлення про те, що батальйон «Айдар» буде розформований. Ваших бійців звинувачували в злочинах у населених пунктах Луганщини. Пізніше міністр оборони Валерій Гелетей повідомив, що батальйон буде переформований у спецпідрозділ. Чим закінчилася історія? Що буде з «Айдаром»?
Після тих звинувачень приїхала перевірка. Звинувачення фактами не підтвердилися.
Сьогодні «Айдар» продовжує діяти на сході країни. Як підпорядковувались ми Мінобороні, так і будемо підпорядковуватись. Єдине, у батальйона буде нова назва. Маю на увазі не зміну назви «Айдар» - вона як була, так і залишиться. Просто тепер ми будемо не 24-м батальйоном територіальної оборони, а 24-м штурмовим батальйоном.
ДАЛЕЕ