середу, листопада 12, 2014

ТОЧНЫЙ ЗАЛП УКРАИНСКОЙ РЕАКТИВНОЙ АРТИЛЕРИИ!

Росія звинуватила бойовиків у «зливі» знищеного дивізіону з 170 своїх військових

На думку російського командування, українська військова контррозвідка обзавелася численними «кротами» в рядах бойовиків.
рактивая артилерия
Залп реактивної артилерії
Стали відомі перша реакція на знищення реактивної бригади російської армії. В штабі росіян не хочуть вірити у нещасливий для себе збіг обстави, чи відмінну роботу української розвідки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Главред.

«Невоююча» сторона звинуватила своїх найманців у зраді і вимагає терміново провести розслідування стосовно того хто міг здати позиції оперативної ударної групи окупантів.
Нагадаймо, що 11 листопада українська реактивна артилерія завдала випереджального удару по скупченню ворога поблизу Миколаївки, який мав розгорнутися для обстрілу позицій захисників Маріуполя. В результаті було знищено зведений підрозділ реактивного дивізіону МО Росії: військова техніка, боєзапас та близько 170 військовослужбовців.
За останні тижні Москва таємно перекинула в зону АТО декілька подібних угруповань, котрі суттєво посилили вогневі удари по позиціях українців поблизу Донецька, Дебальцева, Маріуполя та Щастя.
источник