неділю, лютого 15, 2015

Російська співачка обізвала РФ зоопарком, з якого пора валити, щоб не здохнути з голоду

У Росії вже не  так то й весело.
1c
Мешканцям Росії щодня з екранів телевізорів розповідають про велич їхньої батьківщини, благополуччя та всесвітній вплив на політику. Однак на ділі, Росія перетворилася в зоопарк радянського періоду, з безробіттям, злиднями і доносами на інакомислячих, вважає московська телеведуча, співачка і музикант Олена Перова, повідомляють Патріоти України.
«Шариков Поліграф Поліграфович, до тебе зараз звернений погляд! Ти, неназваний і непізнаний об’єкт, що дзвонив в наш ефір сьогодні, і не раз! Чи готовий «ти» повернутися в часи, коли розмовляти потрібно було переважно пошепки, щоб не загриміти за зраду Батьківщині?
Заради виживання, і хоч якогось різноманіття в їжі, необхідно було мати знайомство в 6-му управлінні КДБ, з постачання – це було вищою точкою «Радянського блату», наявного в арсеналі сім’ї. Пам’ятайте, люди десятиліттями стояли в черзі на покупку найбільш простого автомобіля або телевізора?

Часи, коли, щоб поїхати по путівці, наприклад, в дружню Болгарію, потрібно було пройти співбесіду в КДБ, а щоб успішно її пройти, необхідно було знати історію КПРС, імена всіх лідерів РЕВ? Ну, наприклад, ім’я Миколи Чаушеску (Румунія).
Який пізніше, за звинуваченням у скоєнні ряду злочинів проти свого народу і держави, був засуджений військовим трибуналом, і Миколу, і Олена Чаушеску були визнані винними за всіма пунктами звинувачення і засуджені до вищої міри покарання – смертної кари через розстріл.
Давайте подумаємо, скільки було скоєно злочинів проти російських громадян за останні років 20? Що буде з нами через 5-10 років? Зараз, мені соромно за свою країну. За тих, хто готовий воювати, незрозуміло проти кого і навіщо … За тих людей, які так швидко забуває, звідки «ноги ростуть»!
І за тих, хто забув, за що загинули хлопці в 91-му, і за які людські цінності, московська інтелігенція боролася, рухаючи тролейбуси в центрі Москви 18,19,20,21 серпня? Забули? Згадуйте, друзі-товариші. Чи надовго вистачить терпіння у залишившихся  тут свідомих громадян?
Або всім свідомим пора валити? Несвідомі дуже навіть раді, що замість масла, купують маргарин і слухають базікання про псевдовеліч. Немає ніякої величі більше, прокиньтеся! Є безробіття, злидні і страх»,  заявила співачка.
Довідка: Олена Перова російська співачка, музикант, телеведуча, актриса, екс-солістка російських музичних груп «Ліцей» і «Амега».
Патріоти України