середу, грудня 20, 2023

До вашої уваги добірку каналів патріотичних та свідомих однодумців

 

 Олена Курбанова

Друзі, рекомендуємо до вашої уваги добірку каналів патріотичних та свідомих однодумців, для яких війна почалася не 24.02.2022, які або воюють, або щосили підтримують ЗСУ та працюють на перемогу, яким ніколи не «какаяразніца», а Україна — Понад Усе.

🇺🇦Історія України (https://t.me/+2w3dZJ5gZ2szYjJi) — канал про справжню несовкову історію України. Кожного дня разом вивчаймо історію нашої Батьківщини!

🇺🇦Олексій Гончаренко (https://t.me/oleksiihoncharenko) — український депутат, що знищує кремлівську пропаганду! Нічний кошмар соловйова, скабєєвої та симоньян.

🇺🇦Фашик Донецький (https://t.me/gistapapapa) — тут роспропаганду помножують на нуль.

🇺🇦Порохоботченко. Україна переможе (https://t.me/+9qP_pXKLwHo2MGUy) — про все важливе, що прискорює нашу перемогу. Віримо в ЗСУ! Вболіваємо за Україну!

🇺🇦Євген Вольнов (https://t.me/prankota_ch) — славнозвісний майор Чернобаєв, від якого волають кацапські мамки.

🇺🇦 (https://t.me/+AvA4MiL_tgU2NmIy)Радикальня (https://t.me/+AvA4MiL_tgU2NmIy) — взлом російських соціальних мереж, пранки, та жах які наводять ці хлопці на кацапню не передати словами.

🇺🇦Березовий сік (https://t.me/BerezaJuice) — авторський канал Борислава Берези. Про українську та світову політику з іронією, про ЗСУ з повагою, про москалів - як заслужили.

🇺🇦 (https://t.me/ukrchan)UKRCHAN (https://t.me/ukrchan) — українізація ваших інтернетів. Працюємо 24/7 🔪

🇺🇦Дмитро Чекалкин (https://t.me/+LAHafZJVVbg3M2Ey) — канал людини, яка підпалює сраки ворожим пропагандистам і внутрішнім ворогам. 

🇺🇦KAPVEY (https://t.me/+ofsTto0wQTI0NmIy) — Тикай вату мордою у факти.

🇺🇦 (https://t.me/+mYVhcKFP9i5lYWQy)Телеканал "Прямий" (https://t.me/+mYVhcKFP9i5lYWQy) — справжній патріотичний канал про події в Україні.

🇺🇦Андрій Смолій (https://t.me/smolii_ukraine) — канал політичного екcперта: український погляд та світ та боротьба з «рускім міром».

🇺🇦Переможний Магдіяж (https://t.me/rozumaha) — канал політолога та фахівця з гібридності Євгена Магди. Про політику в Україні та за її межами.

🇺🇦Тарас Чорновіл (https://t.me/Chornovil_official) — Тільки якісна аналітика та чесні думки.

🇺🇦KNPU (https://t.me/knputhebest) — українсько-московська визвольна фізична та інформаційна війна триватиме до спалення Москви. 

🇺🇦Трембіта (https://t.me/+e-8HGzhLgfM1NmUy) — найкраща українська музика.

🇺🇦 (https://t.me/ukrchan)Україна Наживо (https://t.me/UAnazhyvo) — Оперативна інформація, моніторинг ракетних та інших загроз.

🇺🇦5 канал | 5.ua (https://t.me/+kdK5xJLGjEo3ZTMy) — телеграм крутого "5-го", де лише перевірені і найголовніші новини.

🇺🇦Печера Дракона (https://t.me/dragonspech) — Канал Дмитра "Калинчука" Вовнянка, блогера, воїна ЗСУ і письменника.

🇺🇦ПЕТРУШЕВСЬКИЙ (https://t.me/petrushevskyi) — канал веселого ведучого хіт-параду зашкварів.

🇺🇦 Алгоритм (https://t.me/+9HxbkZ-0TLsyM2Qy) — культура, саморозвиток, розкрут!

🇺🇦Мувчики UA (https://t.me/+iLoEDC84ClFhZDIy) — розважальний канал з українським колоритом!

🇺🇦 (https://t.me/bahmutnews)Бахмут News (https://t.me/bahmutnews) — новини з серця українського Донбасу.

Перемога🇺🇦online (https://t.me/peremoga_online) — твоя переможна стрічка новин!

🇺🇦 (https://t.me/KurbanovaNEWS)Курбанова NEWS | Територія русофобії (https://t.me/KurbanovaNEWS) — авторський погляд на головні заяви із запорєбріка та не тільки.

🇺🇦ЗАКРИТА ЗОНА (https://t.me/zakrytazona) — про що ніколи не скажуть на єдиному телемарафоні: розслідування і аналіз. Канал Володимира Ар'єва.

🇺🇦Ірина Геращенко (https://t.me/irynagerashchenko) — канал народної депутатки, співголови фракції ЄС у Верховній Раді. 

🇺🇦Україна спортивна (https://t.me/+53kEVJt6v8U0MWYy) — український спорт має бути насправді українським. Геть риторику «какаяразніца».

🇺🇦Портников (http://t.me/portnikov) — канал відомого українського публіциста, письменника та журналіста.

🇺🇦Prozapas (https://t.me/prozapas77) — воїн ЗСУ, голова фракції ЄС у Запорізькій міськраді.

🇺🇦Кінокраїна (https://t.me/+xFyZ0pGFOENhYzVi) — найкращі фільми українською та все про кіно, яке дійсно варто подивитись.

🇺🇦Рок без меж (https://t.me/+pAYzIZhYB8g5ODIy) —  рок-добірки, авторські тексти, лікбез по музичних стилях, добротний гумор🎸

🇺🇦Моя Україна (https://t.me/+hvguBqgEF9plZWEy) — краса України через призму фото, художнього мистецтва та перлин української поезії.

🇺🇦Андрій «Полтава» Карпов (https://t.me/vata_show) — першовідкривач лупцювання кацапні морально через інтернет. 

🇺🇦Шалений Кіт (https://t.me/Shaleniy_Kit) — той самий Олексій Петров. Воїн ЗСУ, громадянин, блогер.

🇺🇦К'ю Ай — інтелектуальний журнал (https://t.me/+t6prt9GPTO40NDky) — про події, факти, наукові відкриття та передові технології.

🇺🇦Бригинець. Нетелемарафон (https://t.me/bryhynets) - екс-нардеп відверто тролить кацапів, малоросів і зомбімарафон.

🇺🇦BEREZOVIEW (https://t.me/berezoview) — канал офіцера ЗСУ Тараса Березовця. Найоперативніша інформація із зони бойових дій, міжнародна і військова аналітика.

🇺🇦Українці пишуть (https://t.me/+edBwfonoqKAwMGI6) — Найцікавіші думки та публікації від українців зі всіх просторів мережі інтернет!

🇺🇦 (https://t.me/drukarmy)ДрукАрмія (https://t.me/drukarmy) — найефективніший процес, яким кожен з нас може допомогти ЗСУ.


✅Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі всіх важливих новин та підтримуйте щиру істинно українську позицію! Слава Україні! Слава ЗСУ! Разом до перемоги! 🇺🇦⚔️

https://t.me/KurbanovaNEWS

Немає коментарів: